Birthe Kjær

Birthe Kjær & Feel Good Band


Der hersker ingen tvivl om Birthe Kjærs stadig store popularitet - en favorit hos anmelderne!


”Fuck Britney! Birthe vælter Smukfest”- Ekstra Bladet


”Birthe Kjær fik teenagere til at ”moshpitte”” - BT


”Kjær var kult på Langeland” – Fyens Stiftstidende


Efter et forrygende 2023, hvor Birthe Kjær & Feel God Band høstede den ene flotte anmeldelse efter den anden, er Birthe Kjær klar til 2024. Med en uimodståelig charme og smittende glæde indtager Birthe & Feel Good band scene efter scene landet over, og efterlader altid publikum i et inferno af "syng med", gummibåde og klapsalver – holdet er nok det tætteste man i dagens Danmark kommer på et ægte kultorkester.


”Feel Good Band”, består af rytmegruppe, 3 blæsere samt 2 korpiger, i alt 9 personer, under ledelse af kapelmester Ronnie Flyvbjerg.


Repertoiret spænder helt fra starten i 1968 af Birthe Kjærs karriere med sange som "Arrivederci Franz", ”Pas på den knaldrøde gummibåd”, ”Sommer og sol”, og ”Tennessee Waltz” – alle sange som publikum kan synge med på. Og selvfølgelig maler de Byen rød. Sammen med de dygtige korpiger bliver der også sunget forskellige medley`er sammensat af danske såvel som udenlandske grandprix sange.

Det hele bliver blandet med swingende evergreens fra Birthes album ”Smile”, som hun udgav i 2011, med sange som ”Such a night” og "Slow boat to China".